Tenis

Halep, critica la adresa lui Nastase: “Nu e ok ce a facut”

Sursă foto: twitter.com/wta_insider

Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa la Stuttgart despre incidentul care l-a avut drept protagonist pe Ilie Nastase la meciul cu Marea Britanie din Fed Cup.

“Ceea ce a facut el a fost gresit in opinia mea. Nu mi-a placut felul in care a vorbit si nu pot accepta asa ceva”, a spus Halep la Stuttgart.

Halep a mai spus ca a discutat cu Johanna Konta dupa incidentul de la Fed Cup, cele doua calatorind cu acelasi avion spre Stuttgart.

“I-am cerut scuze dupa meci, suntem in regula”, a spus Halep.

In alta ordine de idei, Halep s-a mai referit si la atitudinea pe care vrea sa o imbunatateasca dupa episodul Miami.

“Cred ca toata lumea a vazut cat de negativa am fost la Miami (n.r. - rade). Nu este bine pentru mine sa vorbesc atat de negativ despre mine. M-a tinut mult timp jos si am pierdut numeroase meciuri importante cu aceasta atitudine. Am avut anumite discutii cu Darren dupa acel meci si mi-a spus ca trebuie sa ma schimb. A fost putin suparat, ca sa fiu sincera. Am decis sa-mi limpezesc capul si sa vad ce am facut gresit, sa vad ce trebuie sa fac pentru a deveni mai puternic si mult mai pozitiv pe teren”, a mai spus Halep.Halep, critica la adresa lui Nastase: “Nu e ok ce a facut”