Tenis

Halep continua povestea de dragoste cu fanii din China

Sursă foto: twitter.com/ShenzhenOpenWTA

Simona Halep are o relatie speciala cu China, fara doar si poate, locul unde a fost incoronata lidera ierarhiei mondiale in octombrie 2017.

Doua titluri la Shenzhen (2015 si 2018) si finala disputata la Beijing in 2017, dupa ce primise oficial distinctia de lidera a clasamentului WTA, n-aveau cum sa nu lase amintiri placute pentru Simona Halep despre China si mai ales entuziasmul cu care a fost intampinata inca de la prima aparitie.

Inaintea finalei din acest an de la Shenzhen, perturbata serios de ploaie si ulterior mutata intr-o sala, Halep a iesit pe terenul central si a schimbat mai multe mingi cu antrenorul Darren Cahill, dar si cu un pusti chinez adus de organizatori din public.

Un gest prin care Halep a tinut sa le multumeasca fanilor care au indurat cu stoicism vremea ostila si au asteptat inceperea finalei. O finala la care in cele din urma spectatorii n-au mai avut acces din cauza infrastructurii si care nici la televizor n-a mai fost difuzata, dar pe care Halep a castigat-o in cele din urma.

Ajunsa in Australia pentru primul Grand Slam al anului, la Melbourne, Halep continua povestea de dragoste cu fanii din China si anunta crearea unui cont pe reteaua de socializare Weibo, echivalentul Twitter pentru chinezi.

Reteaua Weibo a fost lansata in 2009 si reprezinta echivalentul Twitter in China.Halep continua povestea de dragoste cu fanii din China