Tenis

Halep - Cibulkova, vezi meciul LIVE VIDEO gratuit

Partida dintre Simona Halep si Dominika Cibulkova, de la Turneul Campioanelor de la Singapore, este transmisa cu streaming live pe internet.

Meciul se poate vedea in aceasta pagina, incepand cu ora 11.00. Pentru a-l urmari, trebuie sa ai un cont pe Betano si o depunere de doar 50 de bani. Imaginile video se pot vedea pe browserul de pe laptop, dar si pe dispozitive mobile sau aplicatia speciala pentru iPhone a Betano.

Pentru a se califica direct in semifinale, Halep trebuie sa invinga astazi in doua seturi. Altfel, va sta si la mana rezultatului din celalalt meci al Grupei Rosii, cel dintre Angelique Kerber si Madison Keys.

Partida este live text pe onlinesport.ro, in aceasta pagina, tot de la ora 11.00.

Clasamentul complet al grupei este aici

Va prezentam mai jos toate cele 8 posibile scenarii pentru ultimele doua meciuri din Grupa Simonei Halep. Am marcat cu verde situatiile in care Halep se califica direct, cu portocaliu cele in care va sta la mana altor rezultate si cu rosu cele in care pierde sigur calificarea.

Daca Halep castiga...

Scenariul 1: Halep castiga cu Cibulkova cu orice scor, Kerber o invinge pe  Keys cu orice scor ->> Se califica Kerber si Halep.

Scenariul 2: Halep castiga in doua seturi cu Cibulkova, in celalalt meci bat indiferent de scor Kerber sau Keys ->> Se califica Halep alaturi de Kerber sau  Keys

Scenariul 3: Halep castiga in trei seturi cu Cibulkova, Keys o invinge in doua seturi pe Kerber ->> Keys se califica de pe primul loc si Kerber de pe locul doi. Halep ar fi eliminata activandu-se criteriul meciurilor directe la egalitate de seturi cu nemtoaica (4/3).

Scenariul 4: Halep castiga in trei seturi cu Cibulkova, Keys o invinge in trei seturi pe Kerber ->> Se califica Kerber e pe primul loc, in timp ce locul doi este decis intre Halep si Keys la numarul de game-uri.

Daca Halep pierde...

Scenariul 5: Halep pierde cu Cibulkova la orice scor, Keys castiga cu Kerber la orice scor ->> Se califica Keys si Kerber.

Scenariul 6:  Halep pierde cu Cibulkova in doua seturi, este eliminata indiferent daca in celalalt meci castiga Kerber sau Keys.

Scenariul 7:  Halep pierde cu Cibulkova in trei seturi, Kerber castiga cu Keys in doua seturi  ->> Se califica Kerber si Halep

Scenariul 8: Halep pierde cu Cibulkova in trei seturi, Kerber castiga cu Keys in trei seturi  ->> Se califica Kerber, iar Halep si Keys se vor departaja la game-averaj.



Halep - Cibulkova, vezi meciul LIVE VIDEO gratuit