Tenis

Halep castiga maratonul cu Pavlyuchenkova

Sursă foto: https://twitter.com/CoupeRogers

Simona Halep a avut nevoie de trei ore si sapte minute pentru a se califica in turul 3 la Montreal, faza a competitiei iar imediat joi nopate a eliminat-o si pe Venus Williams.

Intrerupt miercuri noapte din cauza ploii la scorul de 4-3 pentru Anastasia Pavlyuchenkova, meciul Simonei Halep a oferit numeroase rasturnari de situatie la reluare si in cele din urma lidera mondiala s-a impus, cu 7-6 (9), 4-6, 7-5.

Halep a revenit in setul decisiv dupa ce isi pierduse serviciul in chiar primul game si apoi s-a vazut condusa cu 2-0, 3-1 si 4-2.

Asa am trait Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova

In game-ul opt Halep reusea break-ul mult asteptat, apoi trecea pentru prima data la conducere in decisiv (5-4). Pavlyuchenkova a mentinut suspansul trimitand decisivul in prelungiri, dar Halep a avut nervii mai tari si a taiat increderea adversarei cu un game de serviciu la zero (6-5).

Prima minge de meci a fost de ajuns pentru ca Halep sa treaca mai departe, in turul 3 urmand a juca impotriva lui Venus Williams intr-un meci programat la aproximativ cinci ore distanta de victoria cu Pavlyuchenkova.

Intrebata dupa partida cu rusoaica despre cum crede ca se va recupera pentru urmatoarea confruntare, Halep a raspuns cu zambetul pe fata: “N-am nicio idee. Nu sunt chiar asa de rau, dar voi incerca sa ma recuperez cat mai bine”.

Halep nu mai jucase un meci de la Wimbledon, unde a fost eliminata in turul 3 de Su-Wei Hsieh.



Halep castiga maratonul cu Pavlyuchenkova