Tenis

Halep, calificare in sferturi la Stuttgart. O poate reintalni pe Konta

La nici o saptamana de la infrangerea pe care i-a administrat-o in cadrul intalnirii de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, Simona Halep si Johanna Konta s-ar putea duela din nou la turneul WTA de la Stuttgart. Conditia este ca britanica sa o invinga, joi, pe Anastasia Sevastova din Letonia.

Aceasta dupa ce Halep a invins-o, miercuri, pe Barbora Strycova din Cehia, cu 6-2, 6-3, la capatul unui meci pe care l-a controlat cu autoritate.

Cu exceptia primelor doua game-uri castigate de Strycova, Halep n-a avut nicio problema in a-si impune jocul acumuland la un moment dat nu mai putin de opt game-uri la rand.

De 2-0 in debutul meciului Strycova a mai obtinut un game la 6-2 si 2-0 pentru Halep in setul al doilea.

Citește și... Asa am trait Halep - Strycova in turul 2 la Stuttgart

Halep s-a desprins la 4-2 cu break, dar Strycova s-a mai agatat de o ultima sansa, fara insa a avea puterea de a mai intoarce meciul.

Anterior pe acelasi teren central de la Stuttgart, Konta o invinsese pe Naomi Osaka din Japonia dupa un meci de trei seturi.

Sfertul de finala dintre Halep si Konta/Sevastova se va desfasura vineri si va fi live text aici pe onlinesport.ro

Begu si Cirstea in sferturi la Istanbul

Jucatoarele Irina Begu si Sorana Cirstea s-au calificat, miercuri, in sferturile de finala la Istanbul.

Begu a invins-o pe belgianca Kristen Flipkens, cu 6-1, 1-6, 6-3, in timp ce Cirstea a trecut de Maria Sakkari din Grecia, cu 6-4, 6-2.



Halep, calificare in sferturi la Stuttgart. O poate reintalni pe Konta