Tenis

Halep are primul tur liber la Miami. La fel si Cirstea

Simona Halep este cotata ca favorita numarul sase la castigarea turneuliu WTA Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii totale in valoare de 5.4 milioane de dolari.

La fel ca si la Indian Wells, unde a ajuns pana in semifinale, Halep are primul tur liber in Florida si va intra in competitie abia in faza turul secund.

Halep va juca cu invingatoarea dintre Casey Dellacqua din Australia, beneficiara a unui wild card si pe care a invins-o deja la Indian Wells, si Stefanie Voegele din Elvetia.

Halep o poate intalni in turul al treilea pe Venus Williams, favorita 29, care are in turul doi un meci la indemana cu invingatoarea dintre Indy De Vroome din Olanda si Anna Schmiedlova.

Sorana Cirstea, favorita 25 la Miami, se afla in partea superioara a tabloului si are primul tur liber. Cirstea, eliminata prematur la Indian Wells, joaca in turul doi cu invingatoarea dintre Galina Voskoboeva (Kazahstan) si Tsvetana Pironkova (Bulgaria).

Pe tabloul principal de la Miami mai este calificata si Monica Niculescu, jucatoare care o va intalni in primul tur pe cehoaica Barbora Zahlova Strycova. Daca trece de primul tur Niculescu o infrunta pe italianca Roberta Vinci pentru un loc in turul trei. Vinci este cap de serie numarul 13.

Din primul tur va incepe competitia si Alexandra Cadantu impotriva unei sportive din calificari.

[news-105474]



Halep are primul tur liber la Miami. La fel si Cirstea