Tenis

Halep anticipeaza un meci dificil cu Azarenka

Sursă foto: twitter.com

Calificata in optimile de finala la Wimbledon, Simona Halep se asteapta la un meci greu impotriva Victoriei Azarenka, chiar daca adversara din Belarus a revenit recent in circuit dupa ce a nascut.

“Este o adversara dificila si o mare campioana. Va fi o provocare pentru mine, voi incerca sa dau tot ce am mai bun. Meciul va fi deschis. Trebuie sa iau atitudine si sa profit de sansa mea. Nu am nimic de pierdut. Abordez meciul fara asteptari, dar cred ca am sansa mea si trebuie sa profit”, a spus Halep.

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de trei ori pana acum, insa ultima data, in sferturi la US Open 2015, au oferit un meci pe cinste castigat de Halep in trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-3.

Azarenka are doar cinci meciuri jucate in acest an, toate pe iarba, iar la Wimbledon a avut nevoie de trei seturi in doua dintre intalniri revenind de fiecare data de la set pierdut.

Cel mai bun rezultat al bielorusei pe iarba de la Wimbledon este un sfert de finala atins in 2015, in timp ce Halep are o semifinala jucata in 2014.



Halep anticipeaza un meci dificil cu Azarenka