Tenis

Halep dupa victoria cu Konta: “Am fost prea nervoasa”

Sursă foto: twitter.com

In cautarea primului succes in circuitul WTA contra Johannei Konta, jucatoarea Simona Halep a ratat nu mai putin de cinci mingi de meci.

In cele din urma Halep a transat disputa in tiebreak-ul setului secund, cu 7-1, evitand astfel prelungirea meciului intr-un decisiv deschis oricarui rezultat.

“Am fost din aproape sa inchei mai repede setul secund, dar cred ca am fost un pic prea nervoasa. Ma bucur insa de acest moment si cred ca am dat tot ce-am avut. In tie-break mi-am spus ca am mai fost in aceasta situatie in urma cu cateva saptamani si am vrut sa fiu mai agresiva”, a explicat Halep dupa meciul incheiat aproape de ora 5 a diminetii in Romania.

Halep o intalneste in semifinalele de la Cincinnati pe americanca Sloane Stephens, cea pe care o invingea in urma cu aproape trei saptamani in primul tur la Washington.

“Am jucat cu Sloane in urma cu doua saptamani, am castigat acel meci, dar nu a fost usor. Este o adversara dificila, foarte puternica. Va fi o mare provocare, dar vreau sa dau totul pe acest teren unde ma simt foarte bine”, a spus Halep dupa meciul castigat impotriva Johannei Konta.



Halep dupa victoria cu Konta: “Am fost prea nervoasa”