Tenis

Halep a tinteste un nou titlu de Mare Slem. Unde vrea sa triumfe in 2019

Simona Halep se afla in vacanta dupa un sezon incununat cu obtinerea primului titlu major din cariera la Roland Garros si consolidarea primului loc in ierarhia mondiala.

Chiar daca a avut un final de sezon dificil, cu retragerea de la Turneul Campioanelor din cauza unei accidentari la spate, Halep ramane optimista in ceea ce priveste anul care urmeaza.

Halep a mai primit o lovitura, dupa ce antrenorul Darren Cahill a decis sa renunte la colaborarea cu ea din motive personale, insa lidera mondiala e increzatoare ca va putea performa in continuare la cel mai inalt nivel.

“Daca se rezolva problema de la spate, voi putea sa am antrenez. Sper ca totul sa fie bine, pentru ca vreau un nou trofeu de Mare Slem. Acesta este obiectivul meu in fiecare an. Am castigat Roland Garros, acum obiectivul este Wimbledonul”, a spus Halep, anunta site-ul tennisworldusa.org

Halep a ajuns in semifinale la Wimbledon in 2014, dupa ce disputase prima ei finala majora la Roland Garros. Halep a ratat atunci finala de la All England Tennis and Crocket Club fiind invinsa de Eugenie Bouchard.

“Wimbledon este un obiectiv frumos si cred ca il poate atinge, dar pentru a avea incredere sa aiba un sezon bun este cheia”, a comentat si Virginia Ruzici, managerul Simonei.

Noul sezon pentru Simona Halep ar trebui sa inceapa la Shenzhen, China, acolo unde in 2018 a castigat titlurile la simplu si dublu.



Halep a tinteste un nou titlu de Mare Slem. Unde vrea sa triumfe in 2019