Tenis

Halep a retras-o pe Dodin. Frantuzoaica a luat-o razna

Oceane Dodin, jucatoarea pe care Simona Halep a eliminat-o joi seara la Miami, a luat-o razna dupa ce a pierdut meciul in care castigase primul set.

Dodin a anuntat ca se retrage din tenis si l-a rugat pe tatal sau, care ii este si antrenor, sa o retraga din toate turneele la care este inscrisa. Frustrata la maxim dupa infrangere, desi nu a jucat deloc rau, Dodin a vorbit cu cuvinte urate despre serviciul ei si s-a declarat „dezgustata de tenis”.

„Sunt foarte deceptionata. Am avut un serviciu de rahat care nu a fost suficient contra numarului 1 mondial. Serviciul meu e la pamant si m-a costat victoria. Voiam sa fi castigat acest meci, la revenire. Nu am reusit si acum sunt dezgustata de tenis. Sunt dezgustata ca tatal meu (n.r antrenorul jucatoarei) spune ca am jucat bine si ca este multumit de jocul meu. Dupa meci, de furie am spart telefonul mobil in perete. Sunt decisa sa ma las de tenis si i-am spus tatalui meu sa ma retraga din toate turneele in care m-a inscris”.

 Halep s-a chinuit mult cu Dodin, castigand in cele din urma cu 3-6, 6-3, 7-5. Frantuzoaica a aratat lovituri foarte bune si o miscare foarte buna pe teren.

Ea are doar 21 de ani, 1,83 metri inatime si a catigat in cariera aproape 1 milion de dolari.



Halep a retras-o pe Dodin. Frantuzoaica a luat-o razna