Tenis

Halep a distrus-o pe Suarez Navarro si e in sferturi la Roland Garros

Sursă foto: twitter.com/WTA

Simona Halep a obtinut, luni, prima victorie din cariera pe zgura in fata Carlei Suarez Navarro, jucatoare pe care a trimis-o acasa cu un categoric 6-1, 6-1.

Un meci pe care Halep l-a dominat autoritar de la prima si pana la ultima minge, si pe care l-a incheiat dupa fix o ora de joc.

Invinsa de fiecare data cand a intalnit-o pe Suarez Navarro pe zgura, Halep si-a luat toate masurile de precautie din lume si a jucat extrem de agresiv.

Practic nu si-a lasat adversara sa respire niciun moment pe teren izbutind nu mai putin de 19 puncte direct castigatoare spre deosebire de cele doar cinci ale ibericei.

Primul serviciu a functionat la 77% din potential, o singura data Suarez Navarro reusind break-ul, in debutul setului secund la 1-1.

Halep ajunge asadar in sferturile de finala cu un moral extrem de ridicat si o va intalni pe invingatoarea dintre Elina Svitolina si croata Petra Martic.

Pe Svitolina a intalnit-o ultima oara in finala de la Roma, cand a suferit accidentarea la glezna care i-a pus in pericol participarea la Roland Garros.



Halep a distrus-o pe Suarez Navarro si e in sferturi la Roland Garros