Tenis

Gest fără precedent al Serenei Williams

Sursă foto: Asa apare Serena in reclama lansata in martie 2018 la o marca auto americana

Umilită de jucătorea care i-a scos tenisul din cap si Simonei Halep, Serena Williams a fost autoarea unui gest fără precedent în cariera sa, joi dimineata, la Miami.

Serena s-a inclinat in primul tur de la Miami cu 6-3 6-2 in fata japonezei Naomi Osaka. Castigatoarea de la Indian Wells o eliminase in drumul spre titlu, in semifinale, pe Simona Halep, 6-3 6-0. 

Serena, recent revenita in circuit si proaspat mamica, a reusit mai mult decat Simona in fata japonezei. Dar nu suficient.

Eliminarea a fost una dura, iar dupa meci Serena a refuzat sa ofere declaratiile oficiale, impuse de WTA! Americanca a plecat la vestiare si asta a fost tot. La scurt timp a fost vazuta parasind campusul intr-o masina.

Stiind ca nu a procedat bine, a trimis catre WTA o declaratie scrisa despre meci in care nu a spus mare lucru in afara faptului ca isi felicita adversara si ca, in ceea ce o priveste, va incerca sa progreseze de la meci la meci.

Chiar inainte de meciul cu Osaka, ea postase o reclama pe contul sau Twitter in care apare alaturi de fetita sa, Olympia (foto sus).



Gest fără precedent al Serenei Williams