Tenis

Garbine Muguruza calificata la Turneul Campioanelor. Cate locuri au mai ramas disponibile

Jucatoarea iberica Garbine Muguruza s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Beijing, turneu WTA Premier Mandatory, si astfel a obtinut biletele pentru Turneul Campioanelor din Singapore.

Muguruza, jucatoare care a implinit 22 ani joi, devine astfel prima sportiva din Spania calificata la Turneul Campioanelor, dupa Artanxa Sanchez Vicario in 2001.

De asemenea, Muguruza este a treia jucatoare care obtine biletele pentru Singapore, dupa Simona Halep si Maria Sharapova, aceasta in conditiile in care Serena Williams, lidera mondiala, a renuntat sa mai participe.

Muguruza a disputat in acest an prima ei finala intr-un turneu de Mare Slem, pierzand pe iarba de la Wimbledon in fata Serenei Williams, si a triumfat in doua turnee din circuit, la Birmingham pe iarba si la Tokyo pe suprafata dura (hard).

In aceste conditii, pentru Turneul Campioanelor programat intre 23 octombrie si 1 noiembrie mai sunt valabile inca cinci locuri, iar lupta este mai acerba ca oricand.Garbine Muguruza calificata la Turneul Campioanelor. Cate locuri au mai ramas disponibile