Tenis

Fratele lui Stefanos Tsitsipas a jucat la Sibiu Open

Beneficiar al unui wild card din partea organizatorilor turneului ATP Challenger 80 de la Sibiu, Petros Tsitsipas a parasit competitia dupa primul tur.

Jucatorul elen in varsta de 21 de ani si clasat pe locul 735 in ierarhia ATP a pierdut in fata bosniacului Damir Dzhumur.

Al patrulea favorit la castigarea Sibiu Open a transat disputa cu un categoric, 6-2, 6-0.

Petros Tsitsipas este fratele mai mic al mult mai celebrului Stefanos Tsitsipas, 23 de ani, castigator a sapte titluri ATP si finalist la Roland Garros in acest an.

Castigator al titlului la prima editie a Trofeului Tiriac Nastase de la Bucuresti, cehul Jiri Lehecka continua seria pozitiva si la Sibiu.

Ajuns pe locul 177 in ierarhia mondiala, Lehecka l-a invins in primul tur pe reprezentantul nostru Filip Jianu (327 ATP), 7-6, 6-2.

La fel ca si in turneul recent incheiat la Bucuresti, italianul Stefano Travaglia este principal favorit si la Sibiu Open.

Italianul clasat pe locul 97 in lume l-a invins in primul tur pe cehul Lukas Rosol, acum pe 259 in clasamentul ATP, cu 6-3, 6-3.

Intr-un duel suta la suta romanesc din primul tur, constanteanul Stefan Palosi (772 ATP) l-a invins in doua seturi pe Nicholas David Ionel (455 ATP), cu 7-5, 6-1.

Ultima partida a zilei de marti, cea dintre Marius Copil (246 ATP) si cehul Zdenek Kolar (148 ATP), a fost amanata pentru ziua de miercuri dupa aparitia ploii.

Turneul ATP Challenge de la Sibiu este totat cu premii totale in valoare de 44.820 de dolari.



Fratele lui Stefanos Tsitsipas a jucat la Sibiu Open