Tenis

Fostul antrenor al Simonei Halep lucreaza la detronarea acesteia din fruntea ierarhiei WTA

Sursă foto: twitter.com/wimfissette

Wim Fissette, antrenorul alaturi de care Simona Halep ajungea in 2014 in prima ei finala de Mare Slem, la Roland Garros, o pregateste in acest moment pe Angelique Kerber.

Belgianul povesteste intr-un interviu acordat site-ului WTA despre motivatia jucatoarei sale de a redeveni numarul unu mondial, pozitie ocupata in prezent de Simona Halep.

“Obiectivul ei este de a reveni numarul unu din nou intr-o zi si apoi de a face lucrurile fata de cum le-a facut anul trecut”, a spus Fissette.

Acesta crede ca presiunea prezentei in fruntea ierarhiei mondiale a influentat calitatea jocului prestat de Kerber.

“Angie a invatat mult din experienta de anul trecut, cand a simtit multa presiune. Cu toata presiunea care apasa asupra ei si de asemenea cu toate activitatile din afara terenului – pentru ca a fi numarul unu trebuie sa faci mai multe in afara terenului – nu s-a simtit proaspata mental. A avut multe de facut si nu s-a mai putut bucura de tenis, de lupta pentru fiecare punct”, a mai declarat antrenorul belgian.

Angelique Kerber ocupa in prezent locul 12 in clasamentul mondial.Fostul antrenor al Simonei Halep lucreaza la detronarea acesteia din fruntea ierarhiei WTA