Billie Jean King Cup

Virginia Ruzici: “Simona Halep incearca sa uite mica deceptie de la Australian Open”

La finalul acestei saptamani Romania va intalni Spania pe teren propriu in Grupa Mondiala II a FedCup, iar Simona Halep este principala speranta a noastra pentru obtinerea victoriei. Halep vine dupa sfertul de finala jucat la Australian Open, iar managerul Virginia Ruzici este de parere ca pana sambata, la ora primului meci, a treia jucatoare a lumii va fi pregatita fizic si mental.

“Va fi o confruntare dificila in primul rand pentru faptul ca se joaca in tara. Fetele vor avea publicul de partea lor, dar fiind o partida importanta, cu miza, se simte presiunea, dar sa speram ca fetele vor putea sa controleze aceasta presiune. Ambele fete sunt in forma, atat Simona cat si Irina Begu, iar echipa de dublu este de asemenea foarte buna si a salvat echipa de mai multe ori in trecut”, a spus Virginia Ruzici la Dolce Sport.

Managerul Simonei Halep apreciaza ca Garbine Muguruza, principalul pericol din echipa Spaniei, “are un joc agresiv cu lovituri plate si va fi periculoasa”.

“Jucatoarele noastre sunt obisnuite sa joace pe ciment si cred ca problema nu se va pune la nivelul suprafetei de joc”, a completat Ruzici.

“Simona a trecut in ultimii ani prin multe experiente si este capabila sa gestioneze acest tip de emotii. Este bine, am vorbit cu ea, s-a odihnit putin si incearca sa uite mica deceptie pe care o are. Pentru ea exista o mica deceptie, dar se va gandi la o noua experienta si va fi gata pentru a infrunta Spania”, a mai spus Ruzici in legatura cu Simona Halep.



Virginia Ruzici: “Simona Halep incearca sa uite mica deceptie de la Australian Open”