Billie Jean King Cup

Victima sigura! Mihaela Buzarnescu invinsa de Caroline Garcia in al doilea meci de simplu

Sursă foto: https://www.facebook.com/FFTennis/

Franta si Romania termina prima zi a semifinalei din Fed Cup la egalitate, scor 1-1, dupa ce Caroline Garcia a adus punctul pentru gazde in confruntarea cu Mihaela Buzarnescu.

Un meci pe care Garcia l-a controlat de la un capat la altul si pe care l-a castigat, cu 6-3, 6-3.

Mihaela Buzarnescu a inceput partida timorat si s-a vazut condusa rapid cu 3-0, dupa care a dat semne de revenire si a inceput sa intre treptat in ritmul jocului.

Game-ul sapte a fost un break la zero adjudecat de Buzarnescu, dar aceasta n-a avut puterea sa continue in acelasi ritm castigator si s-a vazut repede condusa din nou la doua lungimi, scor 3-5. Un scor decisiv pentru soarta primului set.

Asa am trait Fed Cup: Caroline Garcia - Mihaela Buzarnescu 6-3, 6-3

Setul al doilea a fost unul mult mai echilibrat, desi Garcia a inceput cu un break.

Buzarnescu a reusit pentru prima data doua game-uri la rand si trecea in premiera la conducere (2-1), mentinandu-se in fata si dupa urmatoarele doua game-uri (3-2).

La 3-3 jucatoarea din Romania si-a pierdut serviciu dupa un retur senzational gasit de Garcia la minge de break, iar aceasta avea sa incheie apoi meciul cu break la zero.

Duminica, in ziua decisiva a semifinalei, Simona Halep si Caroline Garcia deschid balul de la ora 14:00, meci care va inclina balanta intr-o parte sau alta, urmand ca Mihaela Buzarnescu sa-si joace sansa contra Kristinei Mladenovic.

Ramane de vazut daca antrenorul nejucator Florin Segarceanu nu va muta cu Irina Begu la simplu si cu Raluca Olaru alaturi de Monica Niculescu in eventualul decisiv meci de dublu.



Victima sigura! Mihaela Buzarnescu invinsa de Caroline Garcia in al doilea meci de simplu