Billie Jean King Cup

Vesti bune de la Rouen. Terenul pe placul Simonei Halep

Sursă foto: https://twitter.com/FedCup/

Simona Halep, lidera echipei Romaniei, a vorbit miercuri despre conditiile de joc de la Rouen.

"Este diferit terenul. Jucam in sala si mingea merge altfel. Terenul imi place mult. Mi se pare asemanator cu cel de la Madrid. E o zgura un pic mai tare, dar e multa zgura pe teren si simti mingea bine", a declarat Simona Halep.

In alta ordine de idei, Halep a vorbit si despre incendiul care a transformat in scrum catedrala pariziana Notre-Dame.

"A fost un moment trist. M-a atins un pic si m-a afectat, dar astfel de lucruri se pot intampla si nu le putem controla", a subliniat Halep.

Despre meciul cu Franta a vorbit si Monica Niculescu, una dintre jucatoarele noastre de dublu.

"Abia astept sa fiu nominalizata sa joc. Am avut niste emotii incredibile in meciul cu Cehia si vreau sa retraiesc acele momente. Sunt pregatita!", a spus Niculescu.

Mihaela Buzarnescu: "Fata de Ostrava e foarte important ca am mai multe meciuri in picioare, in rest nu ma simt diferit. Suntem aici sa facem un rezultat cat mai bun".

Irina Begu: "Nu pot spune ca e o diferenta fata de meciul trecut. Noi ne simtim la fel de bine, incercam sa ne facem treaba si sa fim cat mai relaxate".

Raluca Olaru: "Imi doresc mult sa fiu pe teren si sa joc la fel de bine ca fetele data trecuta. Important e sa fim cea mai buna varianta si sa aducem victoria".



Vesti bune de la Rouen. Terenul pe placul Simonei Halep