Fed Cup

Simona Halep, increzatoare la plecarea in Franta

Sursă foto: ttps://facebook.com/FedCup/

Romania va intalni Franta la finalul acestei saptamani in semifinalele Fed Cup, iar Simona Halep da semnalul increderii si optimismului in echipa tricolora.

“Meciul cu Franta va fi dificil, cu siguranta. Nu este mai dificil pe hartie, pentru ca Cehia a fost campioana in sase ani din opt. Stiu ca in Franta publicul este foarte galagios in sensul bun, dar trebuie sa ne luam energia de la suporterii nostri”, a spus Simona Halep.

“Nu ne dorim sa ajungem la meciul de dublu, ne dorim sa castigam la simplu si sa nu avem emotii. Suntem jucatoare puternice, suntem intr-o forma buna. Atmosfera este un lucru important in echipa. Suprafata am inteles ca este asemanatoare cu cea de la Roland Garros. M-am antrenat in toata aceasta perioada si cred ca am ajuns la un nivel destul de ridicat pe zgura”, a mai declarat Halep.

Meciurile confruntarii Franta – Romania se disputa sambata si duminica la Rouen intr-o sala de 5500 de locuri, urmand a fi live text aici pe onlinesport.roSimona Halep, increzatoare la plecarea in Franta