Fed Cup

Simona Halep despre meciul cu Pliskova: “Ca o finala de Grand Slam”

Sursă foto: https://facebook.com/FedCup/

Pentru Simona Halep partida disputata contra Karolinei Pliskova la Fed Cup a echivalat cu o finala disputata intr-un turneu major.

“Mai puteam, aveam destula energie. M-am simtit foarte bine si am luptat pana la capat, pentru ca mi-am dorit foarte mult sa castig”, a spus Halep la Telekom Sport dupa victoria obtinuta in trei seturi.

“Nu este usor sa fiu ofensiva cu ea, pentru ca ea joaca foarte drept. Am incercat sa ma apar bine, sa deschid terenul si sa fiu agresiv cand am putut. Nu stiu daca sunt un complex pentru ea, dar mereu sunt meciuri grele”, a adaugat Halep.

Romania a preluat conducerea la general, cu 2-1, iar Halep este increzatoare ca Mihaela Buzarnescu ar putea aduce punctul calificarii in semifinale.

“Mereu meciurile cu jucatoare de top cinci sunt ca o finala de Grand Slam. Am incredere ca Mihaela poate face un meci bun si sa castigam din simplu”, a concluzionat Halep.

Aceasta a adaugat ca nu se pune problema sa intre la dublu: “Avem o echipa foarte buna, eu voi sta pe margine”.Simona Halep despre meciul cu Pliskova: “Ca o finala de Grand Slam”