Billie Jean King Cup

Simona Halep a plecat increzatoare in Cehia: "Imi pot castiga meciurile"

Sursă foto: https://twitter.com/FedCup/

Ajunsa pe locul trei mondial dupa Australian Open, Simona Halep este increzatoare ca poate face o figura frumoasa in meciul de Fed Cup contra Cehiei de la finalul acestei saptamani.

"Putem spune ca este o sansa in plus prin faptul ca nu joaca Petra (n.r. - Kvitova), dar meciul este unul foarte greu. Am pierdut in fata lor in urma cu doi ani, dar acum suntem mai mature si cred ca putem castiga orice meci. Mergem cu mintea deschisa si cu incredere", a spus Halep inaintea plecarii spre Ostrava.

"M-am antrenat foarte bine in perioada aceasta si sunt increzatoare ca pot face treaba buna, sa-mi castig meciurile, dar in Fed Cup este diferit si nu stii niciodata ce se poate intampla", a mai declarat Halep.

A doua racheta a Romaniei potrivit clasamentului WTA este Mihaela Buzarnescu in acest moment.

"Suntem intr-o forma buna, suntem o echipa. Sigur ca e o partida grea, cu jucatoare foarte bune si la dublu, castigatoare de Grand Slam. Faptul ca nu vine Petra e un avantaj pentru noi", a declarat si Buzarnescu.

Capitanul nejucator Florin Segarceanu anticipeaza la randul sau un meci echilibrat.

"Calculul hartiei arata ca din punctul de vedere al clasamentului stam bine. Din punctul asta de vedere partida va fi echilibrata. Mai conteaza ca jucam in deplasare si publicul va fi un atu de partea lor. Uneori poate e mai bine sa pleci cu sansa a doua, nu ai atata presiune pe tine", a declarat Segarceanu.



Simona Halep a plecat increzatoare in Cehia: "Imi pot castiga meciurile"