Billie Jean King Cup

Simona Halep a jucat in conditii extreme meciul doi la Fed Cup: "90% dintre sportivi n-ar fi facut-o"

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a dezvaluit, luni, ca Simona Halep a evoluat in conditii extreme impotriva cehoaicei Petra Kvitova in al doilea sau meci de simplu in Grupa Mondiala a Fed Cup.

"Numai Simona stie prin ce chinuri a trecut pentru a castiga acest meci pentru Romania. A jucat cu un numar mai mare la pantof pentru a incapea bandajele. I-au aparut mai multe basici la degetele de la picioare dupa meciul cu Pliskova", a declarat George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, la Prosport LIVE.

"Simona a jucat foarte putine meciuri in 2016. A fost foarte bolnava si stim ca nu s-a antrenat foarte mult. A venit la Cluj cu destul de putina incredere si dupa un insucces la Australian Open. Era normal sa fie cu psihicul destul de joc. De asemenea, cred ca-si pune o presiune suplimentara cand joaca acasa. Ea isi doreste sa joace foarte bine in fata romanilor. A jucat meciul doi in in niste conditii in care 90% dintre sportivi nu ar fi facut-o. Ea insa a spus ca trebuie sa castige acest meci", a mai spus Cosac.

Simona Halep a castigat un meci din doua la intalnirea de Fed Cup cu Cehia, meci pierdut de Romania in Grupa Mondiala, scor 2-3.

Romania isi va afla pe 9 februarie adversara din barajul pentru ramanerea in Grupa Mondiala. Australia, Spania, Statele Unite sau Belarus se numara printre posibilele adversare ale Romaniei.



Simona Halep a jucat in conditii extreme meciul doi la Fed Cup: "90% dintre sportivi n-ar fi facut-o"