Fed Cup

Segarceanu anunta obiectivul Romaniei: “Vreau sa aducem salatiera acasa”

Sursă foto: facebook.com/frtenis

Florin Segarceanu, capitanul nejucator al Romaniei la Fed Cup, a vorbit dupa victoria cu Cehia despre dorinta de a castiga trofeul pus in joc.

“E greu sa descrii momentul. A fost o zi foarte lunga, opt ore jumatate, dar in final a iesit bine cu aportul acestor fete minunate care au pus tot sufletul”, a spus Segarceanu la Telekom Sport.

“Un moment istoric pentru noi si, mai in gluma mai in serios, aducem salatiera acasa. M-am indragostit de el si am zis ca i-ar sta bine in Romania”, a adaugat Segarceanu in completarea dorintei pe care a exprimat-o si Simona Halep.

Lidera echipei Romaniei a spus ca obiectivul sau in 2019 este castigarea Fed Cup.

Romania va intalni Franta in semifinale

“Urmeaza Franta, sper sa avem o perioada buna, fetele sa fie sanatoase si sa participe la turnee. Este un moment extraordinar si sper sa mai vedem altfel de meciuri”, a completat capitanul nejucator al Romaniei.

Romania a invins Cehia, detinatoarea trofeului, cu 3-2, prin punctele aduse de Simona Halep (2), respectiv dublul format din Irina Begu si Monica Niculescu.

Partida cu Franta va avea loc in perioada 20-21 aprilie.Segarceanu anunta obiectivul Romaniei: “Vreau sa aducem salatiera acasa”