Billie Jean King Cup

Nastase: “Moare cineva daca pierdem meciul? Hai sa murim de azi”

Sursă foto: facebook.com/FRTenis

Ilie Nastase a asigurat buna dispozitie la conferinta echipei de Fed Cup a Romaniei inaintea meciului cu Marea Britanie de la Constanta, programat la finalul acestei saptamani pe terenul Clubului Idu din Mamaia, in barajul Grupei Mondiale II.

Intrebat daca meciul cu Marea Britanie va fi unul pe viata si pe moarte, Ilie Nastase a starnit amuzamentul jucatoarelor si al celor prezenti cu un raspuns in stilul caracteristic.

“Pai de ce, ma, pe viata si pe moarte? Moare cineva daca pierdem meciul asta? Daca e sa murim, hai sa murim mai bine de astazi”, a spus Nastase, in timp ce Halep si Niculescu cu greu si-au putut potoli rasul.

Capitanul nejucator al echipei Romaniei a vorbit si despre suprafata de joc, una supusa in aceste zile la mari caderi de precipitatii.

“Terenul de afara nu e atat de moale pe cat pare. N-avem ce face, trebuie sa asteptam sa vedem cum va fi vremea”, crede Nastase.

Ilie Nastase va sta pentru a doua oara pe banca Romaniei in Fed Cup dupa meciul pierdut cu Belgia in luna februarie la Bucuresti.



Nastase: “Moare cineva daca pierdem meciul? Hai sa murim de azi”