Billie Jean King Cup

Moment jenant la conferinta Belgiei

Echipa de Fed Cup a Belgiei a sustinut, miercuri la pranz, prima conferinta de presa dinaintea meciului cu Romania programat la finalul acestei saptamani in Sala Polivalenta din Bucuresti.

Momentul a fost unul stanjenitor inca de la inceput, niciun reprezentant al presei belgiene nefiind prezent in sala de conferinta.

Vizibil jenate de lipsa totala de interes a reprezentantilor mass-media din propria tara, jucatoarele belgiene s-au amuzat copios si si-au facut selfie inainte de a raspunde celor cateva intrebari din sala.

“Cu siguranta, e un avantaj pentru noi. Daca Simona ar fi jucat, ar fi fost mult mai dificil pentru noi. Avem mai multe sanse, dar chiar si asa va fi un meci dificil pentru noi. Niculescu si Cirstea sunt jucatoare la fel de bune”, a declarat Dominique Monami, capitanul nejucator al echipei Belgiei.

Suprafata de joc le avantajeaza

Monami considera ca suprafata dura instalata in Sala Polivalenta reprezinta un avantaj pentru jucatoarele sale.

“Suprafata de joc este una buna pentru noi si se potriveste echipei Belgiei. Suntem foarte motivate si avem o energie pozitiva pentru a castiga meciul. Avem un spirit bun de lupta”, a spus aceasta.



Moment jenant la conferinta Belgiei