Fed Cup

Mihaela Buzarnescu pierde in fata Karolinei Pliskova si ramane fara victorie in 2019

Sursă foto: twitter.com/livetennis

Karolina Pliskova a adus primul punct Cehiei in confruntarea cu Romania de la Ostrava, sambata, in sferturile Grupei Mondiale din Fed Cup.

Lidera Cehiei a transat disputa in doua seturi, scor 6-1, 6-4, Buzarnescu emitand pretentii doar in al doilea act.

Primul set a fost unul la discretia Karolinei Pliskova, jucatoare care s-a impus cu un autoritar 6-1 la adapostul a doua break-uri.

Inceputul partidei a stat sub semnul echilibrului, Pliskova adjudecandu-si primul game de serviciu dupa 11 minute, timp in care Buzarnescu a ratat doua sanse de a castiga pe serviciul advers.

Asa am trait Karolina Pliskova - Mihaela Buzarnescu in Fed Cup

Buzarnescu a acuzat din plin pierderea acestui prim game si a cedat de doua ori la rand serviciul, astfel ca s-a ajuns la 5-0 pentru Pliskova.

In cele din urma Buzarnescu si-a castigat serviciul si a evitat un scor alb, pentru ca in debutul setului secund sa conduca in premiera.

Setul secund a fost unul mult mai echilibrat si Buzarnescu a obligat-o pe Pliskova sa alerge dupa egalare pana la 4-4, cand jucatoarea noastra si-a pierdut serviciul.

Un break decisiv pentru economia rezultatului final, Pliskova punand capat inalnirii cu o lovitura castigatoare.

Buzarnescu ramane astfel fara victorie in 2019, dupa ce a pierdut in primul tur la Brisbane, Hobart si Australian Open.Mihaela Buzarnescu pierde in fata Karolinei Pliskova si ramane fara victorie in 2019