Billie Jean King Cup

Lotul convocat de Ilie Nastase pentru meciul de Fed Cup cu Belgia

Sursă foto: twitter.com/halepband

Ilie Nastase, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a anuntat lotul de jucatoare pentru meciul de acasa cu Belgia din 11-12 februarie.

Astfel, Ilie Nastase, căpitanul-nejucător al echipei României, le-a convocat pe Simona Halep (4 WTA), Irina-Camelia Begu (28 WTA), Monica Niculescu (35 WTA) și Sorana Cirstea (59 WTA), anunta site-ul Federatiei Romane de Tenis.

De asemenea a fost convocată, ca rezervă, și Patricia-Maria Tig (104 WTA).

”Mă bucur că am putut convoca cea mai bună echipă pentru acest meci important cu Belgia din Cupa Federației. Fetele noastre sunt foarte valoroase, avem jucătoare de elită, și sunt convins că suporterii români, pe care îi aștept să fie în număr cât mai mare în Sala Polivalentă din București, vor avea parte de tenis de înaltă clasă. România merită să fie din nou în prima Grupă Mondială a Cupei Federației și știu că și fetele își doresc acest lucru”, a declarat Nastase.

Meciul Romania - Belgia este programate pe suprafata dura in Sala Polivalenta din Bucuresti in perioada 11-12 februarie si conteaza pentru primul tur al Grupei Mondiale II.



Lotul convocat de Ilie Nastase pentru meciul de Fed Cup cu Belgia