Billie Jean King Cup

Asa am trait Fed Cup: Simona Halep contra Caroline Garcia

Sursă foto: https://twitter.com/moreau_sylvain/

Duminica de la 14:00 s-au infruntat Simona Halep si Caroline Garcia in meciul trei de simplu din cadrul semifinalei Franta - Romania din Fed Cup. Dupa prima zi scorul la general era 1-1. Totul despre Franta - Romania aici.

Fed Cup - Semifinale
Franta - Romania 1-1
SET 1 SET 2 SET 3
Caroline Garcia (FRA) 7 3 4
Simona Halep (ROU) 6 6 6

ULTIMA ORA: Begu intra in locul Mihaelei Buzarnescu la simplu

Australia ne asteapta in finala Fed Cup

SET 2, 4-6 Serviciu as Simona Halep si e minge de meci! Schimb senzational si mingea frantuzoaicei e in afara terenului. Am castigat meciul. Romania are 2-1 si mai are nevoie de un punct pentru calificarea in finala.

SET 2, 4-5 Break senzational reusit de Halep. In ce moment rupe Simona echilibrul! Va servi pentru castigarea meciului.

SET 2, 4-4 Inca un game urias de recuperare facut de Halep. Scorul ramane in echilibrul si suspansul creste cu fiecare punct.

SET 3, 4-3 Garcia ramane la conducere cu serviciul. Inca niciun break in acest set decisiv.

SET 3, 2-2 Al doilea game consecutiv de serviciu in care Halep salveaza minge de break.

SET 3, 1-1 Doua mingi de break salvate de Halep intr-un game urias de mare presiune. Fiecare puncte are o incarcatura uriasa.

16:12 Incepe setul decisiv al meciului cu Garcia la serviciu.

SET 2, 3-6 Halep castiga setul cu un forehand castigator in lung de linie si trimite meciul in decisiv.

SET 2, 3-5 Break reusit de Halep! Urmeaza la serviciu pentru castigarea setului. Un game urias obtinut de lidera echipei Romaniei.

SET 2, 3-4 Dupa trei game-uri pierdute la rand, Halep intreruper seria castigatoare a adversarei si revine la conducere.

SET 2, 3-3 Garcia revine de la 0-3 si repeta scenariul primului set, cand Halep a revenit de la 0-4.

SET 2, 2-3 Halep isi pierde serviciul dupa ce a servit la 40-30 pentru 4-1 pe tabela.

SET 2, 0-3 Doar trei puncte cedate de Halep in acest set al doilea. Un raspuns de mare campioana dupa pierderea setului inaugural.

SET 2, 0-2 Halep domina inceputul setului si se distanteaza cu break in fata.

15:22 A inceput setul secund cu Halep la serviciu.

Simona Halep la pamant! S-a enervat cumplit din cauza terenului (VIDEO)

TIE-BREAK: 8-6. Halep aluneca pe zgura si cade, apoi se enerveaza aruncand racheta de pamant! E minge de set pentru Garcia, a treia, iar Halep trimite cu reverul in fileu. A cedat dupa acea cazatura!

SET 1, 6-6 Doua mingi de set salvate de Simona Halep cu serviciul! Halep inchide game-ul cu o lovitura de trecere fabuloasa in diagonala. Halep e cu pumnul sus, dar inca nu s-a terminat.

SET 1, 6-5 Garcia rupe ritmul cu o scurta castigatoare la fileu si revine la conducere.

SET 1, 5-5 Primul serviciu o tradeaza pe Halep in acest game. De la 30-0 Halep cedeaza break-ul si setul se prelungeste.

SET 1, 4-5 Garcia si-a pierdut busola, iar Halep obtine al cincilea game consecutiv. Va servi pentru castigarea primului set.

SET 1, 4-4 Halep revine de la 0-4 si ridica sectorul romanesc in picioare: "Romania, Romania, ole, ole, ole!!!"

SET 1, 4-3 Al treilea game la rand pentru Simona Halep, jucatoare care recupereaza al doilea break pierdut in debutul meciului.

SET 1, 4-2 Halep incepe sa-si intre in ritm si are un moment fabulos in care s-a descatusat dupa un schimb prelungit pe cross. Ramane un break diferenta.

Ce moment de eliberare emotionala pentru Simona Halep! (VIDEO)

SET 1, 4-1 Abia in acest game cinci Garcia rateaza primul serviciu si pe doi e penalizata de Halep cu retur castigator. Trei mingi de break si jucatoarea noastra pune primul game pe tabela.

SET 1, 4-0 Inca un break trecut in dreptul frantuzoaicei Garcia. Un inceput de meci dificil pentru Simona Halep.

SET 1, 2-0 Halep salveaza doua mingi de break de la 15-40, dar in cele din urma greseste cu dreapta in diagonala si Garcia se distanteaza pe tabela.

14:09 Incepe meciul cu Garcia la serviciu.

Aceasta dupa ce Simona Halep a invins-o pe Kristina Mladenovic in primul meci, iar Caroline Garcia a trecut de Mihaela Buzarnescu. Pana la urma un scor previzibil si nicio urma de surpriza.

Partida dintre Halep si Garcia capata o greutate in plus, fiind meciul de care atarna practic soarta calificarii in marea finala.

Halep porneste cu prima sansa prin prisma palmaresului direct (5-1 contra lui Garcia), dar frantuzoaica joaca acasa si este intr-o forma buna.

Cine obtine punctul pus in joc isi aduce echipa la o victorie distanta de calificarea in finala, iar cine pierde isi condamna echipa la totul sau nimic.

Halep a invins-o pe Garcia in minimum de seturi la precedentele trei dispute. Singura infrangere a Simonei dateaza din finala de la Beijing (2017), cand s-a inclinat in fata frantuzoaicei la o zi distanta dupa ce devenise numarul unu mondial prima data in cariera.

Singurul meci de trei seturi a fost chiar primul disputat in 2016 la Sydney.

In 2018 la Roma a avut loc singura disputa pe zgura, iar Halep i-a lasat lui Garcia doar cinci game-uri.



Asa am trait Fed Cup: Simona Halep contra Caroline Garcia