Billie Jean King Cup

Asa am trait Simona Halep - Kristina Mladenovic in Fed Cup

Simona Halep, lidera echipei Romaniei, a deschis confruntarea cu Franta contra Kristinei Mladenovic, jucatore impotriva careia are palmares negativ.

Fed Cup - Semifinale
Franta - Romania 0-1
SET 1 SET 2 SET 3
Kristina Mladenovic (FRA) 3 1  
Simona Halep (ROU) 6 6  

SET 2, 1-6 Zambetul pe care il asteptam de la inceputul partidei isi face aparitia. Simona Halep inchide meciul cu serviciul si aduce primul punct Romaniei in semifinala cu Franta in Fed Cup. Un inceput perfect de confruntare!

SET 2, 1-5 Pas mare facut spre victorie de Halep dupa un nou break. Jucatoarea noastra va servi pentru inchiderea partidei.

SET 2, 1-4 Mladenovic anuleaza primele doua mingi de game ale lui Halep, dar jucatoarea noastra gaseste la timpul potrivit un serviciu as la avantaj!

SET 2, 1-3 Vedem pumnul strans la Halep si este semnul care da incredere fanilor romani. Simona tocmai a reusit primul break in setul secund si isi deschide drumul spre victorie.

SET 2, 1-1 Trei mingi de break rateaza Halep in acest game adjudecat in cele din urma de Mladenovic dupa o urcare la fileu.

SET 1, 3-6 Doua mingi de break si set pentru Simona Halep. Dupa un schimb prelungit Mladenovic trimite in fileu si primul set este acontat de Halep.

SET 1, 3-5 Game important castigat de Halep pe propriul serviciu. A avut 30-0, Mladenovic a egalat la 30, pentru ca Halep sa-si faca in cele din urma serviciu.

SET 1, 3-4 Halep revine la conducere cu break dupa cel mai lung game al partidei.

SET 1, 3-3 Mladenovic isi repede inapoi break-ul cedat anterior si scorul revine in echilibru.

SET 1, 2-3 Halep izbuteste in cele din urma primul break al meciului!

SET 1, 2-1 Se merge in continuare cu serviciul, dar Halep a avut din nou trei mingi de break. Mladenovic le-a anulat pe toate.

SET 1, 1-1 Halep isi castiga serviciul dupa o noua inclestare apriga pentru fiecare punct. Aproape 13 minute pentru primele doua game-uri.

SET 1, 1-0 Mlandenovic castiga primul game dupa aproape sapte minute, un game in care Halep a avut 40-0 si implicit trei sanse de break.

15:07 Incepe meciul cu Mladenovic la serviciu.

Cele doua jucatoare s-au infruntat pana acum de cinci ori, iar reprezentanta Frantei a obtinut victoria in trei randuri.

O singura data Halep si Mladenovic au mai jucat pe zgura, in finala de la Madrid din 2017, cand Simona a obtinut victoria, cu 7-5, 6-7 (5), 6-2.

Vedeti aici cotele oferite de FORTUNA pentru Mladenovic - Halep

In acelasi an 2017 Mladenovic castiga in doua seturi la Indian Wells, scor 6-3, 6-3, , dupa ce in 2015 Halep obtinea victoria in trei seturi la Cincinnati, iar Mladenovic o invingea pe iarba de la Birmingham dupa un meci de trei seturi.

Prima disputa a avut loc in 2014 pe carpeta la Paris, in sala, frantuzoaica impunandu-se in runda inaugurala dupa doua seturi. Simona Halep venea atunci dupa un sfert de finala disputat la Australian Open.



Asa am trait Simona Halep - Kristina Mladenovic in Fed Cup