Fed Cup

Romania in semifinalele Fed Cup. Begu si Niculescu au castigat meciul decisiv de dublu

Sursă foto: https://twitter.com/FedCup_es/

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup a ajuns la meciul decisiv de dublu, dupa ce in urma partidelor de simplu scorul este 2-2. Irina Begu si Monica Niculescu au adus punctul victoriei si calificarii in semifinale dupa 2 ore si 53 de minute. Echipa noastra de dublu a revenit de la set pierdut si a castigat fabulos, cu 6-7 (2), 6-4, 6-4. Romania va intalni Franta in semifinale (20-21 aprilie).

Toate articolele dedicate confruntarii Cehia - Romania (2-3)

Fed Cup - Grupa Mondiala
Cehia - Romania 2-3
SET 1 SET 2 SET 3
Krejicikova / Siniakova 7 4 4
Begu / Niculescu 6 6 6

SET 3, 4-6 Primul serviciu la minge de meci e out. Mingea a doua e in teren, cehoaicele returneaza si Niculescu e acolo pentru a puncta decisiv. Victorieee Romania si calificare in semifinalele Fed Cup pentru prima data dupa 1973.

SET 3, 4-5 Break la zero pentru Romania si Monica e cu pumnul strans. Begu va servi pentru meci si calificarea in semifinale.

SET 3, 4-4 Presiunea isi spune cuvantul, miza e una uriasa. Cehia ne face break si egaleaza scorul! Ultimul punct, unul extrem de intens, a fost decis de reluarea oficiala.

SET 3, 2-4 Begu isi castiga serviciul la 30, iar echipa noastra este in grafic. Pastram diferenta de un break si mentinem presiunea asupra cehoaicelor.

SET 3, 1-3 Fiecare punct capata accente dramatice pe masura trecerii timpului. Salvam minge de break si ne distantam prima data in decisiv.

SET 3, 1-2 Senzational voleu de rever pus in teren de Niculescu. Romania are un nou break in fata si galeria noastra domina fondul sonor.

SET 3, 1-1 Nu reusim sa tinem serviciul si cehoaicele izbutesc rebreak-ul.

SET 3, 0-1 Break la zero reusit de Begu si Niculescu. Un inceput de set cum nu se poate mai bun.

21:37 Incepe setul decisiv cu Siniakova la serviciu.

SET 2, 4-6 Tinem cu dintii de break pana la final si Niculescu inchide setul cu un voleu castigator din apropierea fileului. Meciul decisiv ajunge in decisiv unde se poate intampla orice. Se joaca de fix 2 ore!

SET 2, 2-4 Begu isi castiga serviciul dar nu fara emotii. O minge de break salvata de echipa noastra.

SET 2, 0-2 Pentru prima data Begu si Niculescu se desprind pe tabela in acest meci. Niciodata o echipa n-a condus la o diferenta mai mare de un game.

SET 2, 0-1 Echipa noastra incepe setul secund cu break.

20:46 Incepe setul al doilea cu Krejcikova la serviciu.

Tiebreak: Cehoaicele se impun cu 7-2, dupa ce fetele noastre au condus cu 2-1, scor la care Niculescu a comis doua erori nefortate la rand. Un prim set de o ora si 10 minute!

SET 1, 6-6 Siniakova isi castiga serviciul si se ajunge in tie-break.

SET 1, 5-6 Niculescu gaseste un rever castigator in lungul liniei la 40-15 si dupa o ora de joc Romania trece la conducere.

SET 1, 5-5 Echipa Romaniei recupereaza break-ul si acest set se prelungeste.

SET 1, 5-4 Begu isi pierde serviciul dupa ce am avut avantaj.

SET 1, 4-4 Recuperam break-ul dupa ce am avut 40-0 si s-a ajuns la 40 egal. In cele din urma Niculescu a pacalit-o pe Krejcikova la fileu.

SET 1, 4-3 Primul break al meciului e reusit de cehoaice. La 30-30 Niculescu a comis o dubla greseala, dupa care Begu a ratat un voleu din apropierea fileului.

SET 1, 3-3 Game alb reusit de cehoaice pe serviciul Barborei Krejcikova.

SET 1, 2-3 Niculescu domina jocul la fileu si inchide game-ul cu un voleu castigator. Krejcikova da cu racheta de pamant.

SET 1, 2-2 Trei mingi de break ratate de Begu si Niculescu in acest game.

SET 1, 1-2 Game complicat pe serviciul Monicai Niculescu. Minge de break salvata de jucatoarele noastre.

19:33 A inceput meciul cu Begu la serviciu.

19:25 Jucatoarele au iesit la incalzire.

Cehia va miza pe Barbora Krejcikova si Katerina Siniakova, in timp ce Romania isi pune toate sperantele in Irina Begu si Monica Niculescu.

Cele doua reprezentante ale Romaniei au castigat recent, in urma cu doar o saptamana, turneul de la Hua Hin.

Invingatoarea meciului Cehia - Romania va intalni Franta in semifinale.Romania in semifinalele Fed Cup. Begu si Niculescu au castigat meciul decisiv de dublu