Fed Cup

Karolina Pliskova despre o jucatoare a Romaniei: "Are un stil enervant"

Sursă foto: https://twitter.com/livetennis

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova a vorbit intr-o conferinta despre disputa de la finalul saptamanii cu Romania din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup.

Lidera Cehiei in absenta Petrei Kvitova, Pliskova spune ca n-are o preferinta in privinta adversarei si ca ar putea sa joace chiar si impotriva Monica Niculescu.

Caci despre ea este vorba cand Pliskova spune "jucatoarea cu stil enervant", Niculescu fiind recunoscuta in circuit pentru jocul ei atipic bazat aproape in intregime pe lovitura taiata (slice).

"Nu-mi pasa cu cine joc. Nu voi evita pe nimeni, voi juca impotriva oricui, chiar si impotriva Monicai Niculescu, cea care are un stil de joc enervant", a spus Pliskova.

Scorul intalnirilor directe intre cele doua este egal, 1-1, dar este putin probabil ca Pliskova si Niculescu sa se dueleze in confruntarea de la Ostrava.

Monica Niculescu este in acest moment o solutie doar in meciul de dublu alaturi de Irina Begu.

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt principalele optiuni ale lui Florin Segarceanu pentru meciurile de simplu.Karolina Pliskova despre o jucatoare a Romaniei: "Are un stil enervant"