Billie Jean King Cup

Ilie Nastase da de pamant cu Sorana Cirstea: "Nici nu stiu cine e"

Scandal in cadrul echipei de Fed Cup a Romaniei dupa ce jucatoarea Sorana Cirstea a declarat ca I se pare ciudata numirea lui Ilie Nastase in postul de capitan nejucator.

Nasty a izbucnit la adresa jucatoarei si a trimis-o pe Cirstea in tribuna cu un lung de linie extrem de agresiv.

“Eu nu stiu in ce calitate a vorbit aceasta fetita sau duduie. Eu nu stiu nici cine este. Pe ce loc mondial e ea? Nici nu face parte din echipa. Vreau sa-i amintiti duduii Cirstea ca eu, Ilie Nastase, am fost numarul unu mondial si ca la mine s-au terminat cu nepotismele sau prieteniile pe la lot”, a spus Nastase in Fanatik.

Sorana Cirstea, sfert-finalista la Roland Garros in 2009, joaca pentru echipa de Fed Cup a Romaniei din 2006 si a adunat pana acum 14 victorii si 10 infrangeri.

Cirstea a jucat ultima oara pentru Romania in barajul Grupei Mondiale II la Bucuresti contra Serbiei, cand a adus doua din cele patru puncte ale echipei noastre prin victoriile obtinute in fata Anei Ivanovic si Bojanei Jovanovski.

Ilie Nastase va debuta pe banca Romaniei in calitate de capitan nejucator la inceputul lunii februarie in meciul cu Belgia de la Bucuresti din Grupa Mondiala II a Fed Cup.



Ilie Nastase da de pamant cu Sorana Cirstea: "Nici nu stiu cine e"