Billie Jean King Cup

Ilie Nastase a anuntat lotul pentru meciul cu Marea Britanie

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a anuntat lotul de jucatoare pentru intalnirea cu Marea Britanie de la Constanta (22-23 aprilie) care conteaza pentru barajul de mentinere in Grupa Mondiala II.

Simona Halep (5 WTA), Irina-Camelia Begu (33 WTA), Monica Niculescu (47 WTA) şi Sorana Cirstea (61 WTA) sunt cele patru jucatoare convocate de Nastase.

"Această întâlnire de Fed Cup dintre echipele României și Marii Britanii este un foarte important eveniment sportiv al acestui început de an din România, și ne bucurăm că jucăm la Mamaia, pe zgură. Mă bucur, de asemenea, că avem la dispoziție cea mai bună echipă, că fetele sunt sănătoase și pregătite să dea totul pe teren. Acesta este un meci pe care trebuie să-l câștigăm", a spus Ilie Nastase pentru FRT.ro

Fata de meciul pierdut la Bucuresti cu Belgia revine Simona Halep sub tricolor, in timp ce Patricia-Maria Tig a fost sarita din schema.

Romania va organiza intalnirea cu Marea Britanie pe terenul de zgura al clubului Idu din statiunea Mamaia.Ilie Nastase a anuntat lotul pentru meciul cu Marea Britanie