Billie Jean King Cup

Halep: “Va fi meci greu cu Serbia”

Simona Halep este de parare ca Romania va avea un meci greu cu Serbia in barajul pentru Grupa Mondiala II a FedCup la finalul acestei saptamani pe zgura de la Arenele BNR. Toate meciurile vor fi live text pe Onlinesport.ro sambata si duminica.

“Va fi un meci greu, cu jucatoare foarte bune. Ivanovic a castigat un Grand Slam si are experienta mare. Sunt increzatoare ca putem castiga aceasta partida, dar sunt pregatita de un meci foarte greu”, a spus Halep.

Jucatoarea clasata pe locul 5 in ierarhia mondiala mai spune ca se bazeaza si pe sprijinul publicului din tribune.

“N-am mai jucat de foarte mult timp acasa. Am un joc bun, simt bine mingea pe terenul central si sper ca publicul sa-mi dea putere sa obtin ambele puncte la simplu”, a mai spus Halep.

Cu sapte titluri WTA in palmares in ultimul an calendaristic, Halep spune ca este posibil orice in meciurile de la finalul saptamanii, inclusiv ca Romania sa rezolve victoria dupa primele trei jocuri.

“Eu zic ca se poate o victorie cu 3-0. Orice este posibil in tenis, dar va fi un meci greu si nu am o problema daca scorul final va fi 3-2”, a adaugat Halep.

Meciul Romania-Serbia va fi live text pe Onlinesport.ro sambata si duminica de la ora 12:00. Pana atunci vom transmite conferinta de presa oficiala a fetelor noastre, joi de la 10:45, si tragerea la sorti a meciurilor, vineri de la ora 13:00.



Halep: “Va fi meci greu cu Serbia”