Billie Jean King Cup

Halep: “Ma simt bine pe zgura, sper sa castig ambele meciuri”

Sursă foto: facebook.com/FRTenis

Simona Halep si colegele din echipa Romaniei de Fed Cup au vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre meciul cu Elvetia, partida programata la Cluj-Napoca si care conteaza pentru calificarea in Grupa Mondiala principala a Fed Cup.

“Am ceva timp de cand ma antrenez pe zgura. Ma simt bine pe zgura si am incredere pentru turneele urmatoare. Gandul meu este numai la Fed Cup si sper sa castig fiecare meci de aici. E o suprafata buna pentru mine, dar la Fed Cup niciodata nu se stie”, a spus Halep.

“Pot spune ca am fost surprinsa, ma asteptam sa vina o junioare. Ea a fost o jucatoare foarte buna, este o fata ok si ma bucur sa o revad. Este extraordinar sa joace la aceasta varsta, pentru mine este ceva admirabil”, a adaugat numarul unu din echipa Romaniei.

“Cred ca este cea mai buna generatie a noastra. Mereu am avut fete in tenis, in primele zece au mai fost Irina Spirlea si doamna Virginia Ruzici. Sa avem mereu asa echipa buna la Fed Cup. Cu siguranta in sala va fi ceva deosebit si vreau sa le multumesc tuturor ca vin mereu la meciuri si ne sustin indiferent”, a mai spus cea mai buna jucatoare de tenis a lumii in acest moment.

Sorana Cirstea

“Mereu atmosfera a fost frumoasa la echipa. Saptamana aceasta am facut toate front comun sa tragem pentru victorie. Puteam veni cu doua echipe de Fed Cup. Cred ca suntem singura natiune cu patru jucatoare in primele 40, cu asa potential pe hartie. Tenis e un sport individual si saptamana aceasta faci parte dintr-o echipa si e ceva deosebit”,

Irina Begu

“Data trecuta a fost diferit, am fost numarul unu in echipa si am jucat doua meciuri. Acum sunt numarul trei in echipa si, daca va fi sa fiu eu, imi voi face treaba si voi incerca sa-mi castig meciurile”.

Florin Segarceanu (capitan nejucator)

“Avem o echipa foarte buna. Foarte dificil nu o sa fie sa aleg primele doua jucatoare. Ne intelegem bine si vom lua decizia impreuna. La ora meciului sper sa fie sanatoase toate jucatoarele”.

“Intr-un fel avem o sansa mai buna prin lipsa lui Bencic, o jucatoare importanta. In rest sunt surprins de alegerea unei veterane (n.r. - Paty Schnyder), cu experienta in echipa. Probabil din acest motiv au ales-o”.



Halep: “Ma simt bine pe zgura, sper sa castig ambele meciuri”