Billie Jean King Cup

Halep deschide meciul cu Marea Britanie. Programul complet al partidelor

Sursă foto: twitter.com/fedcup

Simona Halep va juca, sambata, in primul meci contra lui Heather Watson in deschiderea confruntarii cu Marea Britanie.

“Nu ne doream sa ajungem aici, dar avem cea mai buna echipa si sper sa castigam acest meci si sa facem pasul spre Grupa Mondiala”, a declarat Halep.

“Eu joc pentru Romania tot timpul, chiar si individual. As avea un avantaj impotriva lui Konta pe zgura, dar eu ce pot face este sa joc linistita fiecare punct si sa-mi fac jocul”, a adaugat Halep la Digi Sport.

Jucatoarea noastra a mai spus ca vremea le-a pus probleme si ca le ingrijoreaza pe sportive, dar spera ca la ora meciurilor timpul sa permita disputarea partidelor.

Halep deschide confruntarea cu Marea Britanie, sambata de la ora 12:00, impotriva lui Heather Watson.

In al doilea meci se infrunta Irina Begu si Johanna Konta.

"Ma bucur ca joc meciul al doilea. Cand am jucat primul meci la Cluj anul trecut cu Kerber primele game-uri au fost mai emotionante. Zgura este suprafata mea preferata, ma simt cel mai bine. Va conta si cum va fi vremea. Speram sa jucam si sunt increzatoare ca vremea ne va ajuta si sa fim bine", a spus si Begu.

Programul meciurilor de duminica:

(11:00) Simona Halep - Johanna Konta urmat de Irina Begu - Heather Watson.

In caz de egalitate dupa cele patru meciuri de simplu se va disputa si partida decisiva de dublu.Halep deschide meciul cu Marea Britanie. Programul complet al partidelor