Billie Jean King Cup

Fed Cup: Simona Halep, invinsa categoric de Angelique Kerber. Nu stie daca joaca la Stuttgart

Pentru prima data in cariera Simona Halep a pierdut in fata nemtoaicei Angelique Kerber. S-a intamplat duminica dupa-amiaza in meciul celor doua din cadrul intalnirii de Fed Cup Romania-Germania de la Cluj.

Castigatoare in acest an la Australian Open, unde a invins-o in finala chiar pe lidera mondiala Serena Williams, Kerber a dispus de Halep cu un categoric 6-2, 6-2.

Inca afectata de accidentarea suferita la glezna piciorului stang in meciul de sambata cu Andrea Petkovic, Halep nu a avut niciun moment controlul partidei si a condus o singura data, la 1-0 in setul secund.

Kerber si-a dominat adversara din toate punctele de vedere, a gresit mai putin si la final a contabilizat prima victorie la Halep dupa trei infrangeri la rand.

Dupa meci Halep a declarat ca resimte in continuare dureri la glezna piciorului stang si ca nu stie daca va evolua saptamana viitoare in turneul Porsche Cup de la Stuttgart: "Sper sa pot juca, dar nu am un raspuns. Momentan ma doare, dar voi incerca sa joc".

Germania conduce Romania, cu 2-1, si mai are nevoie de o victorie in urmatoarele doua meciuri pentru a ramane in Grupa Mondiala a Fed Cup.

GAME cu GAME

SET 2, 2-6 Minge de meci Kerber. Halep ataca cu dreapta in lung de linie, dar loveste sa scape de minge si partida se incheie.

SET 2, 2-5 Precizie nemteasca la Kerber si Halep se vede pusa cu spatele la zid. O imagine a neputintei la Halep astazi.

SET 2, 2-4 Inca un break in dreptul lui Kerber si meciul se poate incheia extrem de rapid la cum se joaca.

SET 2, 2-3 Mult prea nervoasa este Halep. Arata o incrancenare care nu-i aduce nimic bun, cel putin nu se vede in joc.

SET 2, 2-2 Un contre pied frumos reusit de Halep la minge de break pentru Kerber. Simona are nevoie de astfel de lovituri. Un game foarte disputat si pe care Halep il castiga la mare lupta.

SET 2, 1-2 Kerber isi ia break-ul inapoi, dupa care revine la conducere cu un game solid de serviciu.

SET 2, 1-0 Halep conduce in premiera si are avantajul unui break.

SET 1, 2-6 Reverul Simonei la minge de break se opreste in fileu si Kerber obtine acest prim set. Doua break-uri au facut diferenta. Halep a avut si un scurt moment in care si-a pierdut cumpatul, lovind cu racheta de mai multe ori in teren.

SET 1, 2-5 Un nou game lung, disputat, decis la avantaje. Diferenta au facut-o pana la urma cateva erori nefortate.

SET 1, 2-4 Mai multe mingi de game ratate de Halep. Aceasta a reusit si un as la 40-40, dar in cele din urma erorile nefortate au inclinat balanta in favoarea lui Kerber. Al doilea break reusit de nemtoaica.

SET 1, 2-3 Halep isi recupereaza rapid break-ul si serveste pentru egalitate dupa sase game-uri.

SET 1, 1-3 Primul break al meciului este reusit de Kerber. Nemtoaica a intrat mai bine in meci, pare mai conectata la partida.

SET 1, 1-2 Halep trimite putin afara cu dreapta la avantaj pentru Kerber. Nemtoaica se mentine la conducere.

SET 1, 1-1 Game la zero pentru Kerber pe propriul serviciu. Halep isi castiga si ea serviciul. Un inceput echilibrat.

13:05 Incepe meciul cu Kerber la serviciu.

Halep a castigat toate cele trei dispute de pana acum cu Kerber, toate pe hard. Ultima oara a fost o victorie in trei seturi la Mastersul Canadian in 2015.



Fed Cup: Simona Halep, invinsa categoric de Angelique Kerber. Nu stie daca joaca la Stuttgart