Billie Jean King Cup

FED CUP: Componenta echipei Romaniei pentru meciul cu Germania

Capitanul nejucator Alina Tecsor-Cercel a anuntat componenta echipei Romaniei pentru barajul de ramanere in Grupa Mondiala a Fed Cup contra Germaniei din perioada 16-17 aprilie.

Simona Halep (locul 6 WTA), Monica Niculescu (32 WTA), Irina Begu (34 WTA) si Alexandra Dulgheru (97 WTA) sunt jucatoarele convocate pentru meciul de la Cluj-Napoca.

"Formam o echipa omogena, echilibrata si optimista, pregatita sa lupte pentru a ramane in Grupa Mondiala. Intalnirea va fi cu siguranta una foarte  disputata, Germania fiind o echipa solida, dar credem in sansa noastra si in devotamentul  fetelor. Multumim fanilor ca sunt alaturi de echipa Romaniei si ii asteptam cu drag la Cluj din nou, unde ne-am simtit foarte bine in februarie”, a declarat Alina Tecsor pentru site-ul FRT.

De cealalta parte, Germania va veni in Romania in urmatoarea formula: Angelique Kerber (2 WTA), Andrea Petkovic (28 WTA), Annika Beck (40 WTA) si Julia Goerges (58 WTA).

Meciul se va desfasura in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca pe zgura, suprafata care a fost deja instalata. Se fac ultimele pregatiri in aceasta saptamana, iar de luni jucatoarele vor incepe antrenamentele.

sursa foto: FRT.ro



FED CUP: Componenta echipei Romaniei pentru meciul cu Germania