Billie Jean King Cup

Fed Cup: Biletele pentru meciul Romania-Germania epuizate in patru ore

Interes major pentru meciul Romania-Germania din barajul Fed Cup, toate cele 5000 de bilete scoase la vanzare online fiind epuizate in doar cateva ore.

“Este o veste care, recunoastem, ne-a surprins total. Suntem impresionati de sustinerea pe care oamenii o arata astfel fata de echipa feminina de tenis a Romaniei. Interesul major aratat pentru acest meci ne bucura, dar ne si obliga. Ne obliga, in primul rand, sa organizam aceasta intalnire la cele mai inalte standarde de competitie internationala, iar Sala Polivalenta de la Cluj ne ofera toate premisele pentru acest lucru. Totodata, vrem sa fim 100% transparenti: au fost puse in vanzare 5.000 de bilete pentru fiecare dintre cele doua zile. Restul de bilete, pana la capacitatea maxima a salii, trebuie alocate, in baza regulilor Federatiei Internationale de Tenis (ITF), suporterilor Germaniei, cluburilor noastre afiliate, sponsorilor si partenerilor”, a declarat George Cosac, Presedintele Federatiei Romane de Tenis, anunta FRT.ro

Meciul dintre Romania si Germania va avea loc in perioada 16-17 aprilie 2016, pe zgura, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, acolo unde la inceputul lunii februarie Romania a pierdut in fata Cehiei, cu 2-3, in primul tur al Grupei Mondiale.

Partida se desfasoara dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele doua meciuri de simplu in ziua de sambata(16 aprilie), urmand ca duminica (17 aprilie) sa se dispute celelalte doua meciuri de simplu si, daca mai este necesar, meciul de dublu.

sursa foto: frt.ro



Fed Cup: Biletele pentru meciul Romania-Germania epuizate in patru ore