Billie Jean King Cup

Detaliul incredibil de la meciul Romania-Marea Britanie. Supervizorul ITF a fost un englez!

Sursă foto: twitter.com/fedcup

Dumitru Haradau, fost jucator de Cupa Davis al Romaniei si director al turneului ATP de la Bucuresti, a dezvaluit un amanunt extrem de important pentru a completa tabloul scandalului provocat de tabara britanica in jurul lui Ilie Nastase.

"Ilie Nastase a fost provocat de la niste glume. Ei erau mobilizati dinainte de a incepe meciul. Il urmareau si-l pandeau pe Ilie. Nu poti sa vii la el sa-l impingi, sa-l provoci pentru ca niciun mare jucator nu-ti accepta asa ceva. Sigur ca Ilie Nastase a gresit, dar imi pare bine ca echipa s-a mobilizat foarte mult, pentru ca a fost o nedreptate speculata la maxim", a povestit Haradau la Dolce Sport dupa victoria echipei Romaniei.

"Cum sa ajungi la un asemenea nivel sa ai supervisor din Anglia?! Nu se poate asa ceva. Pentru Romania Ilie nu poate accepta ca la un moment sa fie umilit. Aseara, Ilie n-a venit la masa fiind suparat, dar le-a rugat pe fete sa joace si sa castige pentru el. Imi pare bine ca au reusit", a adaugat Haradau.

Acesta si-a adus aminte de meciul cu Cehia din 2016, cand Romania a pierdut in primul tur al Grupei Mondiale.

"N-am sa inteleg niciodata cum la 2-2 cu Cehia n-am jucat dublu cu Niculescu si Halep. Pur si simplu le-am dat meciul. Parca am fost tampiti", a spus Haradau.



Detaliul incredibil de la meciul Romania-Marea Britanie. Supervizorul ITF a fost un englez!