Billie Jean King Cup

Declaratiile jucatoarelor inaintea meciului Romania-Spania. Halep: “Sunt pregatit sa aduc prima victorie”

Simona Halep va disputa primele meciuri de simplu, sambata si duminica, in confruntarea de FedCup cu Spania de la Galati care conteaza pentru Grupa Mondiala II. Vedeti mai jos ce au declarat toate jucatoarele noastre si capitanul nejucator Alina Tecsor dupa tragerea la sorti.

“Am si eu o mica emotie, va fi ceva deosebit ca va veni si domnul presedinte Iohannis. Ma bucur ca joc prima, pentru ca intru mai repede in competitie. Sper sa castig si pot spune ca sunt pregatita sa castig meciul de sambata. N-am jucat niciodata impotriva (n.r. - Silvia Soler Espinosa) si este mai dificil, dar eu sunt pregatita sa castig. Terenul este bun.”, a declarat Halep la Dolce Sport.

Irina Begu

“Am avut emotii, trebuie sa recunosc. Nici nu stiam cum e mai bine, sa joc primul meci sau al doilea, dar am zis ca nu conteaza. Sa jucam noi bine si care o fi sa aduca primul punct. A fost un meci pe zgura cu Muguruza acum trei ani. Ea a progresat foarte mult de atunci, dar si eu am progresat. Considera ca va fi un meci strans si sper sa joc cat mai bine”. 

Monica Niculescu

“Ma bucur ca incepe Simona. Am mare incredere in fete si abia astept sa inceapa meciurile. Imi doresc sa facem o treaba buna si sa obtinem victoria in fata suporterilor. Meciurile sunt foarte grele si imi doresc sa avem 2-0 in prima zi, insa eu sunt pregatita la dublu si ma simt foarte bine pe aceasta suprafata. Au fost mici probleme, am venit de luni, si intre timp suprafata arata foarte bine.”

Alexandra Dulgheru

“Eu chiar intrebam inainte ce e asa importanta la tragerea la sorti. Oricum numarul unu joaca impotriva numarului doi si invers. Meciurile incep oricum la o ora buna. Dublul oricum se va juca indiferent de rezultat, asa ca pana la dublu eu si Monica vom fi in tribuna si le vom tine pumnii fetelor”.

Alina Tecsor

“Aceasta tragere la sorti ne-a introdus putin in atmosfera meciului si consideram ca a inceput deja partida. Este bine ca Simona joaca primul meci, este un lucru bun pentru noi. Toate meciurile vor fi echilibrate, noi ne vom lupta si dorim foarte mult sa castigam. Ambele meciuri de simplu vor fi disputate, dar ne dorim foarte mult sa castigam dupa simplu”.



Declaratiile jucatoarelor inaintea meciului Romania-Spania. Halep: “Sunt pregatit sa aduc prima victorie”