Fed Cup

Declaratia Simonei Halep dupa victoria cu Siniakova

Sursă foto: twitter.com/WTARomania

Simona Halep a aratat impecabil in meciul de sambata contra Katerinei Siniakova si a adus punctul prin care Romania a egalat Cehia dupa primele doua partide de simplu in confruntarea de Fed Cup pentru un loc in semifinalele Grupei Mondiale.

“A fost un meci dificil din punct de vedere emotional in primul rand. Ma bucur ca au venit atatia oameni sa ne sustina. Au fost mai galagiosi decat cehii in multe momente. Am fost emotionata la inceput, pentru ca este Grupa Mondiala, este un meci important”, a declarat Halep la Telekom Sport.

“Am jucat ceea ce a trebuit si de aceea am castigat in doua seturi. Am luptat putin in primul set. Nu ma simt obosita, sunt bucuroasa pentru ce am facut, pentru ca este 1-1”, a mai spus lidera echipei Romaniei.

Halep deschide ziua de duminica impotriva Karolinei Pliskova, un meci intre primele jucatoare din ambele echipe.

“Este dificil mereu cand joc contra ei, este o jucatoare puternica, are un serviciu bun. Voi face tot ce pot pentru a castiga, meciul e deschis. Nu mi-e teama si dau ce e mai bun pentru a castiga meciul”, crede Halep.Declaratia Simonei Halep dupa victoria cu Siniakova