Billie Jean King Cup

Concluzii dupa esecul cu Franta in Fed Cup

Sursă foto: https://twitter.com/FedCup/

Romania a pierdut cu 2-3 semifinala de Fed Cup disputata contra Frantei, desi opinia generala este ca se putea mai mult.

Se putea mai mult daca am fi avut o a doua jucatoare la simplu care sa obtina cel putin un punct.

Deocamdata o avem doar pe Simona Halep care duce greul si in fata careia nu putem decat sa ne scoatem palariile in semn de recunostinta pentru daruirea aratata in cele doua zile de competitie la Rouen.

“Ii multumim Simonei pentru daruirea ei. Sunt tare necajita ca n-am reusit sa-mi ajut echipa. Era un punct pe care trebuia sa-l obtin”, a spus Irina Begu la conferinta de presa.

Infrangere in decisiv! Finala Fed Cup ramane un vis interzis pentru acest an

Begu a intrat in locul Mihaelei Buzarnescu la 2-1 pentru Romania si a pierdut dupa trei seturi cu Pauline Parmentier. In penultimul game Begu s-a accidentat la glenza piciorului drept.

“Ne dorim sa castigam acea cupa si nu o sa ne dam batuti. Am fost foarte aproape, nici nu va dati seama cat de aproape am fost. Multumesc Simonei pentru ce a facut. A luptat cu sufletul, dar era obosita. Si-a dorit foarte mult si sunt dezamagita ca nu am putut sa o ajut mai mult”, a spus si Monica Niculescu.

Capitanul nejucator Florin Segarceanu spune ca nu-si reproseaza nimic in alegerile facute si ca ar proceda la fel daca s-ar repeta scenariul de la Rouen.

“La un meci care se pierde la cateva puncte n-ai ce sa zici. Concluziile sunt foarte frumoase. A fost un vis pentru noi, dar nu s-a terminat. Acum trebuie sa ne reincarcam bateriile si sa o luam la anul de la capat. Nu imi reprosez nicio decizie. Sunt foarte multumit si as merge pe aceeasi formula”, a spus Segarceanu.



Concluzii dupa esecul cu Franta in Fed Cup