Billie Jean King Cup

Componenta echipei de Fed Cup a Romaniei pentru meciul cu Cehia

Sursă foto: facebook.com/FRTenis

Capitanul nejucator Florin Segarceanu a anuntat, miercuri, lotul convocat pentru meciul cu Cehia din 9-10 februarie.

Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Ana Bogdan si Monica Niculescu sunt jucatoarele care vor reprezenta Romania in confruntarea de la Ostrava cu detinatoarea trofeului.

"Am avut puțină neșansă la tragerea la sorți, pentru că jucăm împotriva celei mai valoroase și mai titrate națiuni din Fed Cup în ultimul deceniu, și, în plus, Kvitova și Pliskova sunt în mare formă în acest început de an, cu două turnee câștigate și semifinală și finală la Australian Open. Apoi, din punct de vedere al clasamentelor, vorbim despre o echipă care are în componență jucătoarea nr. 2 și nr. 5 în lume, la simplu, și nr. 1 și nr. 2 mondial, la dublu. Asta spune tot despre valoarea echipei Cehiei", a declarat Segarceanu pentur FRT.ro

"Poate că plecăm cu șansa a doua, cum se spune, dar suntem conștienți că în aceste întâlniri de Fed Cup se pot întâmpla multe surprize, mai ales că presiunea o să fie mai mare din partea, pentru că sunt favorite și pentru că joacă acasă. Dacă noi o să avem, la ora meciului, toate fetele bine pregătite și sănătoase, și la fel și pe Simona, despre care știm că poate să învingă la orice oră pe oricine, pe orice suprafață, este clar că avem o șansă bună", mai crede capitanul nejucator al Romaniei.

Meciurile din 9 si 10 februarie vor fi live text pe onlinesport.ro

Partida conteaza pentru sferturile Grupei Mondiale.



Componenta echipei de Fed Cup a Romaniei pentru meciul cu Cehia