Billie Jean King Cup

Cirstea o acuza pe Konta de intreruperea meciului si arata cu degetul spre ITF

Sorana Cirstea s-a aratat extrem de suparata la conferinta de presa dupa meciul cu Johanna Konta de comportamentul acesteia de a intrerupe partida intr-un moment crucial.

Konta s-a retras plangand la vestiare la 3-1 pentru Cirstea in setul secund, dupa ce il castigase pe primul cu 6-2, acuzand injurii din partea spectatorilor sau a lui Ilie Nastase, pana la urma nimeni n-a inteles prea clar.

“De ce ne-am oprit? Doar pentru ca a plans Johanna? Nu mai avem 10 ani. In setul doi am inceput bine, am facut break, eram peste ea. De cand joc tenis am fost peste tot in lume si m-au facut in toate felurile, de la tiganca si pana la idioata. Nu am plans niciodata si am ramas in teren. In alte tari stateau la gard si-mi faceu semn ca-mi iau gatul. Ce putem sa facem? Noi suntem o natiune mica, iar sediul ITF este la Londra”, a spus Cirstea dupa meci vizibil suparata.

“Ok, l-au eliminat pe domnul Nastase la 2-1. A fost decizia corecta, dar la 3-1 a inceput sa planga dupa ce i-am facut break si s-a oprit meciul. Nu spun ca s-a prefacut, dar nu a fost un gest logic. Data viitoare cand voi fi in dificultate pe teren, voi incepe sa plang si voi iesi de pe teren. Uneori noi romanii avem prea mult fair-play. Ca romani suntem insultati dublu si din cauza nationalitatii noastre, dar e ok, suntem puternici. Se pare ca suntem mai puternici decat britanicii”, a adaugat Cirstea.



Cirstea o acuza pe Konta de intreruperea meciului si arata cu degetul spre ITF