Billie Jean King Cup

Begu si Niculescu cu lacrimi in ochi dupa victoria cu Cehia. Monica: “Spune tu ceva, Irina!”

Sursă foto: https://twitter.com/ESPNtenis/

Irina Begu si Monica Niculescu au adus punctul victoriei Romaniei in confruntarea de Fed Cup contra Cehiei, in deplasare la Ostrava, rezultat prin care tricolorele s-au calificat in semifinalele competitiei.

Dupa 2-2 in urma meciurilor de simplu, partida de dublu a fost una cu accente dramatice, Begu si Niculescu revenind de la set pierdut pentru a transa disputa in trei ore fara sapte minute.

La final, cu lacrimi in ochi, fetele noastre au facut spectacol si in fata camerei de luat vederi, la Telekom Sport.

Niculescu: “Eu nu pot sa zic nimic. Ce m-ai intrebat? Ne-am dorit foarte mult...spune tu ceva Irina”.

Begu: “Totul a fost posibil datorita Simonei sa intram in aceasta postura la 2-2. Emotiile au fost foarte mari, dar ne-am dorit din tot sufletul. Cu aceasta galerie e greu sa cedezi o secunda”.

Niculescu: “Imi doream tare mult sa terminam din simpluri, pentru ca stiam ca vom juca impotriva numarului unu la dublu, dar mi se pare ca am jucat grozav”.

Begu: “Din setul al doilea am inceput sa ma relaxez si mi-am spus ca n-avem nimic de pierdut. Dorinta a fost decisiva, am luptat pentru fiecare punct”.

Niculescu: “Nu puteam fara suporteri. Mi-era teama ca obosisem la un moment dat si ca nu mai pot sa o ajut pe Irina. Publicul m-a tinut acolo”.

Romania va intalni Franta pentru un loc in finala Fed Cup si putem spera de acum la trofeu din moment ce tocmai am eliminat-o pe detinatoarea titlului.



Begu si Niculescu cu lacrimi in ochi dupa victoria cu Cehia. Monica: “Spune tu ceva, Irina!”