Tenis

Fara mila! Simona Halep a demolat-o pe Viktoria Kuzmova pentru un loc in sferturi la Madrid

Sursă foto: https://twitter.com/GeorgeSpalluto/

Dubla campioana la Madrid, Simona Halep a invins-o pe Viktoria Kuzmova la primul meci direct cu un categoric, 6-0, 6-0, dupa doar 44 de minute.

Inceput fulminant de partida pentru Simona Halep, cu patru game-uri adjudecate la rand si doar cinci puncte reusite de Viktoria Kuzmova in primele 15 minute ale meciului.

Halep a castigat in cele din urma setul, cu 6-0, dupa doar 21 de minute. Un prim act dominat autoritar de fosta lidera mondiala, in care raportul punctelor castigate a fost de 24-7.

Asa am trait Simona Halep - Viktoria Kuzmova la Madrid

Kuzmova n-a avut niciun punct castigat cu primul serviciu si nicio sansa de break.

Raportul erorilor nefortate a fost de asemenea in favoarea lui Halep, care a oferit doar trei puncte, in timp ce Kuzmova a comis 9 greseli neprovocate.

Setul secund a curs dupa acelasi registru, cu Halep controland autoritar un meci pe care in cele din urma l-a castigat cu 6-0, 6-0 dupa 44 de minute!

“A fost bine pentru mine, pentru ca jocul a fost mai rapid. Ma ajuta din punctul de vedere al stitlului. Am dominat meciul, am simtit fiecare lovitura si sunt foarte multumita”, a a declarat Halep dupa meci.

“Nu cred ca a fost cel mai bun meci al ei. Cred ca a avut emotii, e un turneu mare. Am jucat cel mai bun tenis al meu si m-am simtit foarte bine”, a mai spus Halep.

Simona Halep va avea o zi de pauza pana la meciul din sferturile de finala, dar pana atunci tot miercuri jucatoarea noastra va evolua in turul 2 la dublu alaturi de Irina Begu contra cehoaicelor Siniakova si Krejcikova.



Fara mila! Simona Halep a demolat-o pe Viktoria Kuzmova pentru un loc in sferturi la Madrid