Tenis

Djokovic isi amana revenirea pe teren

Sursă foto: twitter.com/djokernole

Fostul lider mondial Novak Djokovic ar fi trebuit sa joace in ultimele zile din 2017 la turneul demonstrativ din Abu Dhabi, dar a renuntat la competitia din Emirate.

Jucatorul sarb inca resimte dureri la cotul drept si a fost inlocuit de organizatori cu britanicul Andy Murray, un alt jucator care a avut de suferit in 2017 de pe urma accidentarilor.

Djokovic n-a mai jucat din 12 iulie, cand abandona in sferturile de finala la Wimbledon, si ar fi trebuit sa-l infrunte vineri pe spaniolul Roberto Bautista Agut in semifinalele de la Abu Dhabi.

“In ultimele zile am resimtit dureri la cotul drept si, dupa un examen, medicii m-au sfatuit sa nu-mi asum niciun risc si sa renunt la aceasta competitie. Trebuie sa accept situatia actuala si sa astept rezultatele tratamentului pentru a reveni cat mai repede posibil pe teren”, se arata intr-un comunicat emis de Djokovic.

Jucatorul sarb devine astfel incert pentru Australian Open, primul turneu de Mare Slem programat in 2018, in perioada 15-28 ianuarie la Melbourne.



Djokovic isi amana revenirea pe teren