Tenis

Djokovic a vorbit despre relația cu Federer și Nadal: ”N-am fost niciodată prieteni”

Sursă foto: https://twitter.com/TheTennisLetter

Aflat în capitala Italiei pentru turneul ATP Masters 1000 de la Roma, Novak Djokovic a acordat un interviu publicației Corriere della Sera în care a atins mai multe subiecte printre care și acela al relației pe care o are cu ceilalți doi titani ai tenisului, Roger Federer și Rafael Nadal.

”Cu Roger, nu am fost niciodată prieteni, între rivali este imposibil. Dar nu am fost niciodată dușmani. Întotdeauna l-am respectat pe Federer, este unul dintre cei mai mari din toate timpurile. A avut un impact extraordinar, dar nu am fost niciodată apropiat de el.

”Cu Rafael Nadal, a existat o tentativă de apropiere de el, dar a căzut. Este cu doar un an mai mare decât mine, suntem amândoi zodia gemeni. La început chiar am luat cina împreună, de mai multe ori. Dar chiar şi cu el, prietenia a fost imposibilă. Întotdeauna l-am respectat şi l-am admirat.

”Datorită lui, şi lui Federer, am crescut şi am devenit ceea ce sunt. Nadal face parte din viaţa mea. În ultimii 15 ani, l-am văzut mai mult decât pe mama mea”, a declarat Novak Djokovic.

Lider al ierarhiei ATP, Novak Djokovic este calificat în sferturi la Roma, după ce l-a învins în două seturi pe britanicul Cameron Norrie.



Djokovic a vorbit despre relația cu Federer și Nadal: ”N-am fost niciodată prieteni”