Tenis

Despartire Cahill - Halep? Ar putea merge mai departe doar cu Sabau

Darren Cahill, antrenorul australian care a pregatit-o pe Simona Halep in cadru catorva turnee din acest an, a publicat luni un mesaj care lasa loc de intepretari in ceea ce priveste colaborarea dintre cei doi.

In cateva randuri publciate pe retelele sociale, Cahill a declarat ca ii multumeste Simonei Halep pentru colaborarea din acest an si ca ii doreste succes mai departe.

Mesajul se poate citi printre randuri ca unul aproape sigur de despartire.

Halep nu este de acord sa ii plateasca un salariu anual de 500.000 sau 1 milion de dolari lui Cahill, plus alte bonusuri.

De aceea, ea isi va alege probabil din nou un antrenor roman, pe care sa il plateasca putin, iar ea sa isi faca singura jocul si strategia.

Cel mai probabil, Simona Halep va merge mai departe cu Razvan Sabau, fostul jucator care in 2015 i-a fost alaturi la turneele de hard, dar si la Turneul Campioanelor. 

Pista Sabau este cea mai logica privind alegerile Simonei Halep, care si la finalul lui 2014 a renuntat la serviciile lui Fim Fissette si l-a pastrat pe Daniel Dobre. Ulterior, in 2015 a renutat la acesta, asa cum cel mai probabil va proceda la anul si cu Sabau. 



Despartire Cahill - Halep? Ar putea merge mai departe doar cu Sabau